Theme Option

Theme
Custome Color 1
Custome Color 2
Box-Layout
Background Pattern
Background color
Menu Sticky
Your Language:
Valuta:
Welcome to our online store!
Verzendprocedure

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst bij Stones and Silver Wear komt dit gelijk bij ons door per email.

Na ontvangst van het aankoopbedrag van uw bestelling sturen wij de producten via Postnl of DHL naar u op zodat u de artikelen zo spoedig mogelijk in huis hebt. Na ontvangst van de betaling zijn de producten binnen ca. 1 á 3 werkdagen bij u in huis. Indien het product niet voorradig is, krijgt u direct bericht van ons als het langer gaat duren of dat deze niet meer te leveren is. Bestellingen die op vrijdag worden geplaatst zullen pas op maandag in behandeling worden genomen. Dit komt doordat we geen betalingen ontvangen in het weekend bij de bank.

De bovenstaande levertijd geldt niet voor de artikelen die niet voorradig zijn en speciaal voor u worden bestelt. Voor deze artikelen kunt u de aangeven tijd die u kan vinden bij de product omschrijving hanteren. Echter kan Stones and Silver Wear niet verantwoordelijk gesteld worden als de aangegeven levertijd overschreden wordt. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de artikelen op tijd te bestellen.

Mocht u een bestelling hebben gedaan waarvoor een levertijd geldt dient u tevens eerst het openstaande bedrag vooruit te betalen. Zodra uw bestelling wordt verzonden zullen wij u hierover berichten per email.

Wanneer u niet binnen zeven dagen betaalt, krijgt u een betalingsherinnering. Drie dagen na de datum dat de betalingsherinnering is gestuurd, wordt uw bestelling geannuleerd. Als u om welke reden dan ook de bestelling niet meer wilt hebben, stuurt u dan alstublieft even een mailtje!

Verzending algemeen: 

De sieraden worden verzonden in een bubbeltjes envelop. De sieraden worden geleverd in een sterk kartonnen sieradendoosje of dik verpakt in bubbeltjes folie. Als klant maakt uzelf de keus of uw sieraad verzonden wordt met de brievenbuspost, aangetekend brief of pakket.

Verzendkosten:

Hier onder even een uitleg over de verzendkosten die wij hanteren.

U heeft de keuzemogelijkheid om uw bestelling te laten versturen met:

Postnl

Brievenbuspakje  € 3,90

Pakket post € 6,50

Aangetekende post € 8,20

DHL

Pakketpost € 5,75

Voor versturen binnen Europa hanteren wij de onderstaande verzendkosten:

Postnl

Aangetekende post € 11,95

DHL 

Pakketpost € 9,75

Aangetekende post € 11,25